Over Vital Huid & Voetverzorging

Over Rita

Allereerst, fijn dat u een kijkje komt nemen op mijn (vernieuwde) website. Mijn naam is Rita Hillenga-Spakman en ik ben Medisch Pedicure en schoonheidsspecialiste. Ik werk met huidverzorgende en huidverbeterende producten van het prachtige en exclusieve merk Babor. Jaarlijks volg ik zoveel mogelijk trainingen en bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en om mijn accreditaties te behouden. Inmiddels ben ik gediplomeerd medisch pedicure. Vital Huid- en Voetverzorging bevindt zich in het hart van Siddeburen. U kunt parkeren voor de deur.

Vriendelijke groet,

Rita Hillenga-Spakman

Foto van Rita Hillenga-Spakman en haar team in de salon
Foto van de ingang van de Vital Huid- en Voetverzorging salon
Plattegrond van Hoofdweg 108, 9628 CS Siddeburen

Diploma's & Certificeringen

Ik ben in het bezit van verschillende diploma's en certificeringen o.a. een diploma voor het aanbrengen van permanente make-up van Swiss Color. Ook ben ik GGD Gecertificeerd en ben ik aangesloten bij de branche vereniging van ProVoet.

Logo: Swiss Color InternationalKeurmerk: GGD GecertificeerdLogo: ProVoet; branche vereninging voor medisch pedicuresKeurmerk: KOC Nederland; erkend leerbedrijf

Maak online een afspraak

Je kunt nu bij Vital Huid-en Voetverzorging ook online een afspraak plannen! De voordelen van online een afspraak maken:

  • Geheel gratis

  • Vooraf online betalen in een beveiligde omgeving

  • Een afspraak herinnering via SMS of e-mail

  • In één oogopslag zien wanneer er plek is in de salon

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de nieuwste behandelingen en producten van Babor?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

U kunt zich ten alle tijden afmelden van de nieuwsbrief