Spot Reducer

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Spot Reducer

De Babor Tech Spot Reducer is een behandeling voor het veilig verwijderen van pigmentvlekken.
Deze innovatieve methode is geheel veilig en kan geen schade aan de huid aanbrengen.
U bent binnen no-time verlost van uw pigmentvlekken!

Wat is de Spot Reducer?

De Babor Tech Spot Reducer bevriest met behulp van CO2 gas binnen enkele seconden doelgericht en gecontroleerd de bovenste, hypergepigmenteerde cellagen tot -27 graden. De extreme kou laat het water in de cellen en de

celtussenruimten bevriezen. Bevroren water zet uit en laat de celmembranen springen. Het behandelde, oppervlakkige weefsel maakt zich zodoende los van de celverbinding, droogt in, wordt naar boven gebracht en valt na 10-14 dagen af.

 
Spot Reducer

Hoe wordt de behandeling met de Spot Reducer uitgevoerd?

Na een korte voorbereiding en desinfectie van de huid worden de te behandelende pigmentvlekken binnen enkele seconden zonder direct huidcontact door de Babor Tech Spot Reducer bevroren. De behandeling is snel, vrijwel pijnloos en veilig.

Hoe reageert de huid op een behandeling met de Spot Reducer?

Na de behandeling met de Babor Tech Spot Reducer kunnen er tijdelijk een licht prikkelend of brandend gevoel, roodkleuringen van de huid en jeuk optreden. In zeldzame gevallen kunnen er ook lichte blaasjes gevormd worden. Deze reacties nemen in de regel na een dag af.
Op de dag na de behandeling ziet de behandelde vlek er duidelijk donkerder uit. De volgende dagen vormt er zich op de vlek een lichte korst. Deze maakt zich na 10-14 dagen los en laat de “nieuw gevormde” huid aan de oppervlakte verschijnen.

 

Waar moet men na de behandeling met de Spot Reducer op letten?

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk de korst in de regeneratiefase te beschermen. Wees voorzichtig met uitgebreid badderen, een bezoek aan zwembad en sauna en alle activiteiten die een vroegtijdig losmaken van de korst kunnen veroorzaken, omdat dit littekenvorming, hyper- (donkere vlek) of hypopigmetaties (witte vlek) kan veroorzaken. Belangrijk is om de korst in geen geval zelf te verwijderen.

Binnen de eerste drie weken na de behandeling met de Babor Tech Spot Reducer geen mechanische of chemische peelings, fruitzuurpeelings of borstelreinigingen uitvoeren.

Vermijd een langer verblijf in de zon of de zonnebank totdat de behandelde vlekken geheel genezen zijn en in het bijzonder na het loskomen van de korst. Breng overdag zeker de Dr. BABOR Protecting Balm SPF 50 aan.

Adres

Rita Hillenga-Spakman

Hoofdweg 108

9628 CS Siddeburen

06-20679997

vital.siddeburen@home.nl

Laatste nieuws

22 maart 2017
09 november 2016
10 mei 2016
© 2020 Vital Huid-en Voetverzorging. All Rights Reserved.

Search