Voetverzorging

Handverzorging

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Je handen en nagels zijn je persoonlijke visitekaartje. 


Het is daarom geen overbodige luxe om deze regelmatig te verwennen met een manicure behandeling.

Als basis bestaat de manicure behandeling altijd uit het verzachten van de nagelriemen en het eventueel losmaken van de nagelriemen. Het reinigen van de handen en nagels, het scrubben van de huid, een paraffine pakking en het vijlen in vorm en tot hoogglans polijsten van de nagels. De nagelriemen worden geolied en de nagels worden gevoed. De behandeling wordt afgesloten met het inmasseren van de handen met een handcrème.

Wimper Extensions

Wimper Extensions

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Wimperextensions

Wimperextensions of eyelash extensions zijn de beautytrend op het gebied van semi permanente wimperverlenging. In Nederland gaan steeds meer salons deze vernieuwde techniek van wimperverlenging toepassen. De wimperbehandeling die alleen gedaan kan worden door een Wimperstyliste, zorgt voor een perfecte oogopslag zonder het gebruik van mascara. De wimpers van Lash eXtend zijn individuele wimperextensions oftwel de one by one techniek (haartje voor haartje). Nieuw bij Lash eXtend zijn de 2D tm 6D lashes ook wel 3D lashes genoemd. 

De wimpers zijn vervaardigd van de hoogwaardige kwaliteit koreaanse PBT fiber. Dit betekent dat de extensions zijn gemaakt van synthetische materialen. Speciaal aan deze wimperextensions is dat deze zijn afgewerkt met een zijde coating. Lash eXtend heeft 3 kwaliteiten de Premium Silk, de Premium Mink en de Premium Natural lashes. 100% real mink wimperextensions zijn gemaakt van nerts haartjes. Lash eXtend wimperextensions groothandel levert u een uitgebreid assortiment producten op het gebied van wimperextensions.

 

3 kwaliteiten wimperextensions: Lash eXtend Premium Mink & Premium Silk


De Premium Natural, Premium Mink en Premium Silk lashes zijn handgemaakt van Koreaanse PBT vezels. PBT vezel is een kwalitatief hoogwaardig synthetisch materiaal. De wimperextensions verschillen van gewone synthetische wimpers door de coating waarmee ze zijn afgewerkt. Het verschil tussen Premium Mink, Premium Natural en Premium Silk is de manier waarop de wimpers worden geproduceerd wat zich uit in de volgende kenmerken:

Premium Natural: De beste kwaliteit, intens zwart, zijdeacht en flexibel, de D krul sterker dan de D krul van de Premium Silk. Kwaliteit vergelijkbaar met nertsharen. De wimperextensions lopen uit in een punt waardoor het resultaat natuurlijk is en zijdezacht aanvoelt.
Premium Mink: Intens glanzend zwart, zijdezacht en flexibel, de D krul sterker dan de D krul van de Premium Silk en verpakt in een zwarte tray.
Premium Silk: Natuurlijke mat-zwarte kleur, zijdezacht en flexibel, verpakt in een goudkleurige tray.

Voetverzorging

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Voetverzorging

Heeft u wel eens bedacht wat uw voeten voor u doen? Ze mogen best wat meer aandacht krijgen dan de dagelijkse douchebeurt. Bovendien bevordert een beetje extra zorg een ontspannen gevoel. Met goede kousen, passende schoenen en regelmatig een scrub- en crèmebehandeling voorkomt u al problemen. Maar u kunt veel meer doen: bezoek af en toe eens een pedicure!

Voetverzorging bij een pedicure begint met een zorgvuldige analyse over bijvoorbeeld mogelijke ziektebeelden, afwijkingen van de voeten en drukplekken. Vervolgens kiest zij voor een geschikte behandeling. Constateert zij problemen die buiten haar behandelingsmogelijkheden liggen, dan zal ze de cliënt doorverwijzen naar een andere behandelaar.

Spot Reducer

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Spot Reducer

De Babor Tech Spot Reducer is een behandeling voor het veilig verwijderen van pigmentvlekken.
Deze innovatieve methode is geheel veilig en kan geen schade aan de huid aanbrengen.
U bent binnen no-time verlost van uw pigmentvlekken!

Wat is de Spot Reducer?

De Babor Tech Spot Reducer bevriest met behulp van CO2 gas binnen enkele seconden doelgericht en gecontroleerd de bovenste, hypergepigmenteerde cellagen tot -27 graden. De extreme kou laat het water in de cellen en de

celtussenruimten bevriezen. Bevroren water zet uit en laat de celmembranen springen. Het behandelde, oppervlakkige weefsel maakt zich zodoende los van de celverbinding, droogt in, wordt naar boven gebracht en valt na 10-14 dagen af.

 
Spot Reducer

Hoe wordt de behandeling met de Spot Reducer uitgevoerd?

Na een korte voorbereiding en desinfectie van de huid worden de te behandelende pigmentvlekken binnen enkele seconden zonder direct huidcontact door de Babor Tech Spot Reducer bevroren. De behandeling is snel, vrijwel pijnloos en veilig.

Hoe reageert de huid op een behandeling met de Spot Reducer?

Na de behandeling met de Babor Tech Spot Reducer kunnen er tijdelijk een licht prikkelend of brandend gevoel, roodkleuringen van de huid en jeuk optreden. In zeldzame gevallen kunnen er ook lichte blaasjes gevormd worden. Deze reacties nemen in de regel na een dag af.
Op de dag na de behandeling ziet de behandelde vlek er duidelijk donkerder uit. De volgende dagen vormt er zich op de vlek een lichte korst. Deze maakt zich na 10-14 dagen los en laat de “nieuw gevormde” huid aan de oppervlakte verschijnen.

 

Waar moet men na de behandeling met de Spot Reducer op letten?

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk de korst in de regeneratiefase te beschermen. Wees voorzichtig met uitgebreid badderen, een bezoek aan zwembad en sauna en alle activiteiten die een vroegtijdig losmaken van de korst kunnen veroorzaken, omdat dit littekenvorming, hyper- (donkere vlek) of hypopigmetaties (witte vlek) kan veroorzaken. Belangrijk is om de korst in geen geval zelf te verwijderen.

Binnen de eerste drie weken na de behandeling met de Babor Tech Spot Reducer geen mechanische of chemische peelings, fruitzuurpeelings of borstelreinigingen uitvoeren.

Vermijd een langer verblijf in de zon of de zonnebank totdat de behandelde vlekken geheel genezen zijn en in het bijzonder na het loskomen van de korst. Breng overdag zeker de Dr. BABOR Protecting Balm SPF 50 aan.

Doctor Babor

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Präzisionskosmetik made in Germany

Precieze beauty-oplossingen voor onmiddellijk zichtbare resultaten.

MICRO CELLULAR
Perfecte regeneratie

BIOGEN CELLULAR Treatments
Voor intensieve huidregeneratie

DERMA CELLULAR Treatments
Intensief werkzame oplossingen voor specifieke beauty-problemen

NEURO SENSITIVE CELLULAR Treatments
Bij een extreem droge en zeer gevoelige huid

PURITY CELLULAR Treatments
Bij acute huidonzuiverheden

Nieuwsbrief

Adres

Rita Hillenga-Spakman

Hoofdweg 108

9628 CS Siddeburen

06-20679997

vital.siddeburen@home.nl

Laatste nieuws

22 maart 2017
09 november 2016
10 mei 2016
© 2020 Vital Huid-en Voetverzorging. All Rights Reserved.

Search