Handverzorging

Wimper Extensions

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wimperextensions

Wimperextensions of eyelash extensions zijn de beautytrend op het gebied van semi permanente wimperverlenging. In Nederland gaan steeds meer salons deze vernieuwde techniek van wimperverlenging toepassen. De wimperbehandeling die alleen gedaan kan worden door een Wimperstyliste, zorgt voor een perfecte oogopslag zonder het gebruik van mascara. De wimpers van Lash eXtend zijn individuele wimperextensions oftwel de one by one techniek (haartje voor haartje). Nieuw bij Lash eXtend zijn de 2D tm 6D lashes ook wel 3D lashes genoemd. 

De wimpers zijn vervaardigd van de hoogwaardige kwaliteit koreaanse PBT fiber. Dit betekent dat de extensions zijn gemaakt van synthetische materialen. Speciaal aan deze wimperextensions is dat deze zijn afgewerkt met een zijde coating. Lash eXtend heeft 3 kwaliteiten de Premium Silk, de Premium Mink en de Premium Natural lashes. 100% real mink wimperextensions zijn gemaakt van nerts haartjes. Lash eXtend wimperextensions groothandel levert u een uitgebreid assortiment producten op het gebied van wimperextensions.

 

3 kwaliteiten wimperextensions: Lash eXtend Premium Mink & Premium Silk


De Premium Natural, Premium Mink en Premium Silk lashes zijn handgemaakt van Koreaanse PBT vezels. PBT vezel is een kwalitatief hoogwaardig synthetisch materiaal. De wimperextensions verschillen van gewone synthetische wimpers door de coating waarmee ze zijn afgewerkt. Het verschil tussen Premium Mink, Premium Natural en Premium Silk is de manier waarop de wimpers worden geproduceerd wat zich uit in de volgende kenmerken:

Premium Natural: De beste kwaliteit, intens zwart, zijdeacht en flexibel, de D krul sterker dan de D krul van de Premium Silk. Kwaliteit vergelijkbaar met nertsharen. De wimperextensions lopen uit in een punt waardoor het resultaat natuurlijk is en zijdezacht aanvoelt.
Premium Mink: Intens glanzend zwart, zijdezacht en flexibel, de D krul sterker dan de D krul van de Premium Silk en verpakt in een zwarte tray.
Premium Silk: Natuurlijke mat-zwarte kleur, zijdezacht en flexibel, verpakt in een goudkleurige tray.

Nieuwsbrief

Adres

Rita Hillenga-Spakman

Hoofdweg 108

9628 CS Siddeburen

06-20679997

vital.siddeburen@home.nl

Laatste nieuws

22 maart 2017
09 november 2016
10 mei 2016
© 2020 Vital Huid-en Voetverzorging. All Rights Reserved.

Search