Handverzorging

Derma Visualizer

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Onze nieuwste aanwinst is de Babor Derma Visualiser een fantastisch huidanalyse apparaat! 

De BABOR Derma Visualizer toont hoe uw huid er in de diepte uitziet.
De hoge resolutie camera met 80-voudige zoom maakt sterk vergrote beeldweergaven mogelijk. Bovendien analyseert dit huidanalyse-apparaat 
uw actuele huidtoestand aan de hand van:

Rimpels: meet rimpelaantal en rimpeldiepte.

Sebum: toont het vetgehalte en visualiseert de activiteit van de talgklieren.

Poriën: analyseert de poriëngrootte en daarmee haar gelijkmatigheid.

Pigmentvlekken: documenteert aantal, grootte en veranderingen.

Huidvochtigheid: via huidafschilfering laten huidvochtigheid en barrière-eigenschappen zich zien. Kleine huidschilfers verraden hoe goed de huid met vocht verzorgd is en hoe goed ze als beschermingsmantel functioneert.

Doctor Babor

Doctor Babor

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

DOCTOR BABOR

De professionele huidverzorgingsserie DOCTOR BABOR is Präzisionscosmetica „made in Germany“. Met high performance recepturen van geselecteerde werkstoffen verlegt DOCTOR BABOR de grenzen op het gebied van de cosmeceuticals. Toen Dr. Michael Babor in 1956 die eerste Präzisionsformules voor BABOR ontwikkelde, had hij nog nooit van begrippen zoals „cosmeceutical“ of „Doctor Brand“ gehoord. Maar hij wist dat nauwkeurig geconcentreerde werkstoffen de huid op bijzonder intensieve wijze verzorgen. Zo ontwikkelde hij de eerste verzorgingsproducten die speciaal op de individuele behoeften waren afgestemd, quasi de „huidexperts voor thuis“. DOCTOR BABOR is een hommage aan Dr. Michael Babor en plaatst daarmee de hoogste normen – geheel volgens het DOCTOR BABOR motto: werkzamer – preciezer – innovatiever.

Dr.Babor

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

De Wens mooi te zijn is geen kwestie van leeftijd.

In de laatste 200 jaar hebben we onze levensverwachting nagenoeg verdubbeld. We worden steeds ouder – en voelen ons daarbij steeds jonger. Geen wonder dat we dit gevoel van levenslust, jeugdigheid en fitheid op latere leeftijd ook optisch zouden willen laten overeenkomen!

82% van de mensen geeft aan dat ze zich na een schoonheidsoperatie beter zouden voelen. Van jaar tot jaar doen daarom steeds meer mensen een beroep op de diensten van een plastisch chirurg. Het veruit grootste deel verlangt naar effectieve mogelijkheden om de eigen schoonheid op zachte wijze door cosmetische toepassingen te behouden of nog beter, te optimaliseren.

Voor welke methode u ook beslist: De DOCTOR BABOR cosmetica begeleidt u op een ideale manier op uw persoonlijke weg naar duurzame schoonheid.

De lijn DOCTOR BABOR bevat twee verzorging concepten:

BIOGEN CELLULAR

Biogen cellular levert sensationele geneeskundige resultaten in de postoperatieve wond- en therapie behandeling. Bovendien bereikt de zeer werkzame verzorging met het speciale BIOGEN PLANT Extract een buitengewoon intensieve celregeneratie.

Uitstekende resultaten bij het herstel van een optimale huidconditie maken BIOGEN CELLULAR tot een uniek regenererend anti-aging wonder.

DERMA CELLULAR

Neem de oplossing van uw individuele beautyprobleem zelf ter hand! Met DERMA CELLULAR worden rimpels, speciaal mimische rimpels, gereduceerd. Wallen en kringen onder de ogen worden zichtbaar verminderd. Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verbleken. U bereikt in puur cosmetische zin overtuigende resultaten, die vergelijkbaar zijn met rimpelinspuitingen, botox- of laserbehandelingen! Bovendien behoud DERMA CELLULAR het resultaat langer van een cosmetisch-plastische ingreep.

NEURO SENSITIVE CELLULAIR

Steeds meer mensen lijden onder huidproblemen die veroorzaakt worden door stress. De huid reageert gevoelig, is rood en gespannen en wordt steeds droger. Vaak tot aan neurodermatitis. Dit gaat vrijwel altijd samen met gevoel van jeuk.

De DOKTOR BABOR NEURO SENSITIVE CELLULAIR verzorgingsserie regenereert op effectieve wijze de lipidenbeschermingsmantel van de huid en normaliseert haar evenwicht tussen vocht en vet. Gevolg: een rustigere huid die goed aanvoelt en er mooi uitziet.

Prijslijst

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Reversive behandeling                  90 minuten            € 120,00   
High Skin Refiner 90 minuten €   76,00
Babor for men 90 minuten €   60,00
Korte behandeling 45 minuten €   47,50
Complete behandeling 90 minuten €   60,00
Diverse Dr. Babor behandelingen 90 minuten €   75,00
Sibboersterbehandeling 60 minuten €   89,95

 

Prijslijst

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Wenkbrauwen en wimpers                          € 30,00                                                
Gelaat compleet harsen € 22,00
Bovenlip € 13,50
Kin en bovenlip € 18,50
Oksels € 18,50
Armen € 24,50
Rug € 26,50
Onderbenen € 24,50
Boven- en onderbenen € 50,00
Bikinilijn € 25,00

 

Nieuwsbrief

Adres

Rita Hillenga-Spakman

Hoofdweg 108

9628 CS Siddeburen

06-20679997

vital.siddeburen@home.nl

Laatste nieuws

22 maart 2017
09 november 2016
10 mei 2016
© 2020 Vital Huid-en Voetverzorging. All Rights Reserved.

Search